Accountant in Arnhem - Elst

Ondernemers binnen het MKB werken doorgaans op een gestroomlijnde wijze, waarbij ieder personeelslid en elke minuut zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Er zal doorgaans geen ruimte zijn voor een boekhouder in dienst, laat staan een accountant. Boekhoudkundige software is tegenwoordig zo uitgebreid en veelzijdig, dat een boekhouder in dienst nemen eigenlijk niet meer aan de orde is voor een modern bedrijf. Bij een accountant in Arnhem - Elst ligt dat anders. Een accountant is namelijk niet een financieel dienstverlener die zomaar getallen optelt en in de juiste kolommen plaatst, het is een professional die op basis van feitelijke informatie de ondernemer helpt de maximale potentie van het bedrijf te behalen. Daarbij zijn er twee factoren die niet mogen ontbreken; slimme online software en persoonlijke communicatie.

Gerjan Woldendorp is jouw accountant in Arnhem - Elst die verder gaat dan de boekhouding op orde brengen. Laat je voorlichten over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Verschillen tussen boekhouder en accountant

Als MKB’er bepaal je per functie of je hiervoor iemand in dienst zult nemen, of dat je de benodigde kennis en expertise van buiten inkoopt. In beide gevallen zijn er voordelen maar ook risico’s. Zo lijkt een werknemer per uur goedkoper, wanneer je de totale som berekent kan een “dure” externe partij toch een stuk voordeliger uitvallen. Je betaalt namelijk alleen voor de uren die daadwerkelijk besteed worden, zonder ‘onzichtbare’ meerkosten. In principe mag iedereen zich boekhouder noemen, het is geen beschermd beroep. Moderne boekhoudsoftware maakt het mogelijk om het objectieve rekenwerk te automatiseren. Een accountant moet wel over de juiste papieren beschikken, zo kan deze financieel professional de feitelijke data interpreteren in het voordeel van de ondernemer. Naast administratieve dienstverlening, kan Gerjan Woldendorp ook andere taken vervullen waaronder accountantsverklaringen opstellen of sparring sessies als financieel adviseur.

Wat de accountant in Arnhem - Elst voor je kan doen

Gerjan Woldendorp is een accountant in Arnhem - Elst die deel uitmaakt van het landelijke netwerk OAMKB. De aangesloten administratiekantoren behouden ieder hun eigen identiteit, maar delen een moderne visie op administratieve dienstverlening op basis van een persoonlijke communicatie. Dat betekent ook dat Gerjan niet aan het standaard imago van de accountant voldoet. In plaats van een onbereikbaar accountancy kantoor, werk je samen met een persoon die met je meedenkt. Iemand die zich net zo enthousiast inzet voor jouw onderneming als je dat zelf doet. OAMKB werkt volgens diverse unieke kenmerken, hier zijn alvast enkele criteria:

Neem contact op met de lokale OAMKB accountant in Arnhem - Elst die niet alleen online maar ook in persoon voor je klaar staat.