Ons verhaal

Maak kennis met Gerjan

Een energiek persoon die privé en zakelijk graag druk bezig is. Mijn grootste hobby is om met mijn gezin verre reizen te maken. Buiten het zien en beleven van andere culturen en landschappen geniet ik vooral van het samen zijn. Tijdens de vakantie is de gezinsdynamiek veel intenser dan op een normale doordeweekse dag in Elst waar iedereen in en uit vliegt. Een andere hobby van mij is sport, ik speel zelf tennis,maar buiten dat kijk ik ook graag sport bij mijn voetballende zoon en hockeyende dochter.

Wat kan Gerjan voor jou en je onderneming betekenen?

Ik ben registeraccountant (RA) en ik ben al meer dan 25 jaar een financieel professional. Ik heb in het verleden gewerkt bij gerenommeerde bedrijven zoals Stork, Essent, Enexis en Kema. Ik heb een ruime ervaring met overnames en due diligence trajecten. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij vele verbeter- en ICT projecten, waaronder de opzet van een productie- en assemblage bedrijf in Roemenië.

De rode draad in de functies die ik heb gehad is dat ik altijd in technische omgevingen heb gewerkt en dat ik altijd gericht ben geweest op het verbeteren van processen en het versterken van de strategisch positie van deze bedrijven. Een sterk punt van mij is dat ik niet alleen oog heb voor strategische ontwikkelingen van een bedrijf, maar dit ook goed kan vertalen naar wat dit betekent voor de processen en mensen. Ik ben goed in staat om verbinding te maken met en tussen verschillende betrokkenen.

Wat zijn de ambities van Gerjan?

Mijn klanten zijn tevreden over mijn dienstverlening, maar mijn ambities gaan verder dan dat. Ik wil ook dat klanten vinden dat ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage heb geleverd in het succesvoller maken van de onderneming en/of ondernemer.

Voor wie is Gerjan de ideale zakelijk partner ?